VOORGERECHTEN
Hertcarpaccio / truffelolie / schilfers van Reypenaerkaas VSOP / pijnboompitten / rucola / balsamico €24
Duo van wildpaté met zijn garnituur €22
HOOFDSCHOTEL
Gebakken zalmfilet, zachte mosterdsaus, sizoensgroenten €34
Koolvishaas, schaaldierensaus, knolselderpuree €34
Patrijsfilet op Brabantse wijze / gebraiseerd witloof / appel met veenbessen / saus van Gueuze Belle-vue €38
Everzwijnrugfilet / saus met sinaasappel, balsamico en salie / appel met veenbessen / seizoensgroenten €38
Hertensteak / saus van merlot en rode porto / peertje opgelegd in rode wijn / veenbessen / seizoensgroenten €39
Hazenrugfilet / saus van graanmosterd / appel met veenbessen / seizoensgroenten €39
Hazenrugfilet / saus van merlot en frambozen / veenbessen / peertje opgelegd in rode wijn / seizoensgroenten €40
Frieten, kroketten inbegrepen
Aardappelgratin €4
Aardappelgratin met truffel €5