VOORGERECHTEN

Hertcarpaccio / truffelolie / schilfers van Reypenaerkaas VSOP / pijnboompitten / rucola / balsamico €24

Duo van wildpaté met zijn garnituur €22

HOOFDSCHOTEL

Gebakken zalmfilet, zachte mosterdsaus, sizoensgroenten €34

Koolvishaas, schaaldierensaus, knolselderpuree €34

Patrijsfilet op Brabantse wijze / gebraiseerd witloof / appel met veenbessen / saus van Gueuze Belle-vue €38

Everzwijnrugfilet / saus met sinaasappel, balsamico en salie / appel met veenbessen / seizoensgroenten €38

Hertensteak / saus van merlot en rode porto / peertje opgelegd in rode wijn / veenbessen / seizoensgroenten €39

Hazenrugfilet / saus van graanmosterd / appel met veenbessen / seizoensgroenten €39

Hazenrugfilet / saus van merlot en frambozen / veenbessen / peertje opgelegd in rode wijn / seizoensgroenten €40

Frieten, kroketten inbegrepen

Aardappelgratin €4

Aardappelgratin met truffel €5

©2022. Restaurant Max. All Rights Reserved.