Suggesties hoofdschotels

 

Kalfsentrecote witblauw / jus van rozemarijn / warme groenten / gebakken krielaardappelen €28.00

Rosé gebakken Franse eendenborstfilet op Oosterse wijze €32.00

(soja,gember, honing, koriander )

Varkenshaas ( Ardenne Tradition) met mosterd-cognacsaus €32.00

Ardenne tradition: de smaak van 50 jaar geleden! Varkensvlees uit de Belgische Ardennen met keurmerk, vaste structuur en mooie rode kleur, 100% natuurlijke voeding

Griekse vispan Saganaki €32.00

( zalm, skreihaas, scampi, tomaat, look, ouzo, fetakaas )

Op vel gebakken skreihaas met kreeftensaus en rivierkreeftenvlees €32.00

Zalmfilet met saus van mosterd en dille € 32.00

 

Suggestiemenu 3 gangen

 

Op vel gebakken kwartelfilets / broccolipuree / beukenzwammen

of

Sint-Jacobsvruchten met blanke boter en beukenzwammen

*****

Op vel gebakken skreihaas / kreeftesaus / rivierkreeftenvlees

of

Kalfsentrecote witblauw / jus van rozemarijn / warme groenten / gebakken krielaardappelen

******

Vanille crème brûlée

of

Mousse van zwarte chocolade en mousse van witte chocolade met Baileys

Menu enkel per tafel en €54.00 p.p zonder drank

©2022. Restaurant Max. All Rights Reserved.