Herfstmenu

Carpaccio van hert / truffelolie /Reypenaerkaas VSOP /pijnboompitten / rucola /  radijs / beukenzwam ( 20€ )

of 

Scampi ( 5 ) met curry, lookroom en fijne groenten ( 16€ )

*****

Everzwijnrugfilet / saus van sinaasappel, salie en balsamico / appel met veenbessen / seizoensgroenten / gebakken krielaardappelen ( 35€ )

of

Gebakken zalmfilet / saus van mosterd en dille / warme groenten  ( 30€ )

*****

Trio van dessert: tiramisu / chocolademousse / parfait caramel ( 10€ )

Menu 54€ p.p zonder drank

Menu enkel per tafel!

Wildsuggesties

Duo van wildpaté ( ree en patrijs met garnituur ) €18.00

Carpaccio van hert ( zie menu ) €20.00

Hazenrugfilet met saus van merlot en frambozen, veenbessen, peertje rode wijn,seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €36.00

Hazenrugfilet met graanmosterdsaus, appel met veenbessen, seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €35.00

Fazantfilet op Brabantse wijze, gebraiseerd witloof, appel met veenbessen, roomsaus met Gueuze, aardappelen naar keuze €33.00

Hertensteak met saus van merlot en rode porto, peertje rode wijn, veenbessen, seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €35.00

 

©2022. Restaurant Max. All Rights Reserved.