Suggesties hoofdschotels
Kalfsentrecote witblauw / jus van rozemarijn / warme groenten / gebakken krielaardappelen €28.00
Rosé gebakken Franse eendenborstfilet op Oosterse wijze €32.00
(soja,gember, honing, koriander )
Varkenshaas ( Ardenne Tradition) met mosterd-cognacsaus €32.00
Ardenne tradition: de smaak van 50 jaar geleden! Varkensvlees uit de Belgische Ardennen met keurmerk, vaste structuur en mooie rode kleur, 100% natuurlijke voeding
Griekse vispan Saganaki €32.00
( zalm, skreihaas, scampi, tomaat, look, ouzo, fetakaas )
Op vel gebakken skreihaas met kreeftensaus en rivierkreeftenvlees €32.00
Zalmfilet met saus van mosterd en dille € 32.00
Suggestiemenu 3 gangen
Op vel gebakken kwartelfilets / broccolipuree / beukenzwammen
of
Sint-Jacobsvruchten met blanke boter en beukenzwammen
*****
Op vel gebakken skreihaas / kreeftesaus / rivierkreeftenvlees
of
Kalfsentrecote witblauw / jus van rozemarijn / warme groenten / gebakken krielaardappelen
******
Vanille crème brûlée
of
Mousse van zwarte chocolade en mousse van witte chocolade met Baileys
Menu enkel per tafel en €54.00 p.p zonder drank