Herfstmenu
Carpaccio van hert / truffelolie /Reypenaerkaas VSOP /pijnboompitten / rucola / radijs / beukenzwam ( 20€ )
of
Scampi ( 5 ) met curry, lookroom en fijne groenten ( 16€ )
*****
Everzwijnrugfilet / saus van sinaasappel, salie en balsamico / appel met veenbessen / seizoensgroenten / gebakken krielaardappelen ( 35€ )
of
Gebakken zalmfilet / saus van mosterd en dille / warme groenten ( 30€ )
*****
Trio van dessert: tiramisu / chocolademousse / parfait caramel ( 10€ )
Menu 54€ p.p zonder drank
Menu enkel per tafel!
Wildsuggesties
Duo van wildpaté ( ree en patrijs met garnituur ) €18.00
Carpaccio van hert ( zie menu ) €20.00
Hazenrugfilet met saus van merlot en frambozen, veenbessen, peertje rode wijn,seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €36.00
Hazenrugfilet met graanmosterdsaus, appel met veenbessen, seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €35.00
Fazantfilet op Brabantse wijze, gebraiseerd witloof, appel met veenbessen, roomsaus met Gueuze, aardappelen naar keuze €33.00
Hertensteak met saus van merlot en rode porto, peertje rode wijn, veenbessen, seizoensgroenten en aardappelen naar keuze €35.00