Onze gerechten

To share / Voorgerecht

Verse inktvisringen met panco ( Japans paneermeel ) en huisbereide tartaar€18.00

Ambachtelijke kaaskroketten ( 2 )€14.00

Ambachtelijke garnaalkroketten ( 2 )€ 16,00

scampi met curry, lookroom en fijne groenten ( 5 )€16.00

Scampi Saganaki ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas ) ( 5 )€ 18.00

Bij deze gerechten is brood en boter inbegrepen

Supplement : frieten, kroketten gebakken kriel, aardappelgratin € 4.00

Duo van wildpaté met garnituur€18.00

ree en patrijs, konfijt van rode ui en mango met gember

Carpaccio van hert€20.00

truffelolie, Reypenaerkaas VSOP, pijnboompitten, rucola, balsamico, radijs en beukenzwam

Vlees

Entrecote Belgisch witblauw 300 gr saus naar keuze€ 32.00

Filet pur Belgisch witblauw 250 gr saus naar keuze€ 40.00

Tagliata van rund ( gesneden rundsvlees op bedje van rucola,balsamico,pijnboompitten, parmezaan, pasta met look olie

met entrecote witblauw 300gr €34 / met filet pur witblauw €43

Bij alle vis-en vleesgerechten zijn warme groenten en aardappelbereidingen inbegrepen

Extra warme groenten€ 6.00

Maximum 4 gerechten per tafel!! Om de kwaliteit te kunnen behouden en wachttijden te voorkomen, nemen we àla carte geen tafels meer aan boven de 6 personen!

Roquefortsaus€ 6.00

champignonroom, peperroom, provencaalse saus,mosterd-cognac

inbegrepen

Gebakken champignons€4.00

Iberico varkenshaas€32.00

saus naar keuze

Hazenrugfilet met frambozensaus€36.00

veenbessen, peertje rode wijn, seizoensgroenten

Hazenrugfilet mosterdsaus€ 35.00

appel met veenbessen, seizoensgroenten

Fazantfilet€33.00

Brabantse wijze met gebraiseerd witloof, appel met veenbessen, seizoensgroenten

Hertensteak€35.00

saus van merlot en rode porto, peertje met rode wijn, veenbessen, seizoensgroenten

Surf en turf€ 35.00

kalfssteak 200gr en gegrilde scampi ( 4 ), kreeftensaus, seizoensgroenten

Uit de zee: vis en zeevruchten

Scampi Saganaki ( 8 ) ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas )€ 28

scampi met curry, lookroom en fijne groenten€28

vissuggesties van de dag

zie bord

Verse Zeeuwse mosselen

einde mosselseizoen

Bij de start van het wildseizoen serveren wij geen mosselen meer.

Nagerechten

Dame Blanche€10

Vanille-ijs van Leonidas Peer met warme chocoladesaus

Vanille-ijs met advocaat€10

Coupe brésilienne€10

( vanille-ijs met caramelsaus en brésiliennenootjes )

Tiramisu€10

Vanille crème brulée€11

Extra slagroom€2.00

Parfait van caramel € 10.00

Met bolletje vanille-ijs

Trio van dessert€10.00

Chocolademousse, tiramisu en parfait van caramel

©2022. Restaurant Max. All Rights Reserved.