Onze gerechten
To share / Voorgerecht
Verse inktvisringen met panco ( Japans paneermeel ) en huisbereide tartaar€18.00
Ambachtelijke kaaskroketten ( 2 )€14.00
Ambachtelijke garnaalkroketten ( 2 )€ 16,00
scampi met curry, lookroom en fijne groenten ( 5 )€16.00
Scampi Saganaki ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas ) ( 5 )€ 18.00
Bij deze gerechten is brood en boter inbegrepen
Supplement : frieten, kroketten gebakken kriel, aardappelgratin € 4.00
Duo van wildpaté met garnituur€18.00
ree en patrijs, konfijt van rode ui en mango met gember
Carpaccio van hert€20.00
truffelolie, Reypenaerkaas VSOP, pijnboompitten, rucola, balsamico, radijs en beukenzwam
Vlees
Entrecote Belgisch witblauw 300 gr saus naar keuze€ 32.00
Filet pur Belgisch witblauw 250 gr saus naar keuze€ 40.00
Tagliata van rund ( gesneden rundsvlees op bedje van rucola,balsamico,pijnboompitten, parmezaan, pasta met look olie
met entrecote witblauw 300gr €34 / met filet pur witblauw €43
Bij alle vis-en vleesgerechten zijn warme groenten en aardappelbereidingen inbegrepen
Extra warme groenten€ 6.00
Maximum 4 gerechten per tafel!! Om de kwaliteit te kunnen behouden en wachttijden te voorkomen, nemen we àla carte geen tafels meer aan boven de 6 personen!
Roquefortsaus€ 6.00
champignonroom, peperroom, provencaalse saus,mosterd-cognac
inbegrepen
Gebakken champignons€4.00
Iberico varkenshaas€32.00
saus naar keuze
Hazenrugfilet met frambozensaus€36.00
veenbessen, peertje rode wijn, seizoensgroenten
Hazenrugfilet mosterdsaus€ 35.00
appel met veenbessen, seizoensgroenten
Fazantfilet€33.00
Brabantse wijze met gebraiseerd witloof, appel met veenbessen, seizoensgroenten
Hertensteak€35.00
saus van merlot en rode porto, peertje met rode wijn, veenbessen, seizoensgroenten
Surf en turf€ 35.00
kalfssteak 200gr en gegrilde scampi ( 4 ), kreeftensaus, seizoensgroenten
Uit de zee: vis en zeevruchten
Scampi Saganaki ( 8 ) ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas )€ 28
scampi met curry, lookroom en fijne groenten€28
vissuggesties van de dag
zie bord
Verse Zeeuwse mosselen
einde mosselseizoen
Bij de start van het wildseizoen serveren wij geen mosselen meer.
Nagerechten
Dame Blanche€10
Vanille-ijs van Leonidas Peer met warme chocoladesaus
Vanille-ijs met advocaat€10
Coupe brésilienne€10
( vanille-ijs met caramelsaus en brésiliennenootjes )
Tiramisu€10
Vanille crème brulée€11
Extra slagroom€2.00
Parfait van caramel € 10.00
Met bolletje vanille-ijs
Trio van dessert€10.00
Chocolademousse, tiramisu en parfait van caramel