Onze gerechten
Voorgerechten
Verse inktvisringen met panco ( Japans paneermeel ) en huisbereide tartaar€20.00
Ambachtelijke kaaskroketten ( 2 )€16.00
Ambachtelijke garnaalkroketten ( 2 )€ 18.00
scampi met curry, lookroom en fijne groenten ( 5 )€18.00
Scampi Saganaki ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas ) ( 5 )€ 18.00
Bij deze gerechten is brood en boter inbegrepen
Supplement : frieten, kroketten gebakken kriel, aardappelgratin € 4.00
Gegrilde scampi ( 5) € 20.00
gewokte asperges en kerriesaus
Gravad lax€ 20.00
asperges / dressing van dille / rucola / radijs / pijnboompitten
Verse rundercarpaccio€ 20.00
asperges / truffelolie / rucola / pijnboompitten / schilfers van Parmegiano Reggiano
Duo van sint-jacobsvruchten en scampi€ 20.00
asperges / kerriesaus
Vlees
Entrecote Belgisch witblauw 300 gr saus naar keuze€ 32.00
Filet pur Belgisch witblauw 250 gr saus naar keuze€ 42.00
Tagliata di manzo ( gesneden rundsvlees op bedje van rucola,balsamico,pijnboompitten, parmezaan, pasta met look olie
met entrecote witblauw 300gr €35.00 / met filet pur witblauw €45.00
Bij alle vis-en vleesgerechten zijn warme groenten en aardappelbereidingen inbegrepen
Extra warme groenten€ 6.00
Maximum 4 gerechten per tafel!! Om de kwaliteit te kunnen behouden en wachttijden te voorkomen, nemen we àla carte geen tafels meer aan boven de 6 personen!
Roquefortsaus€ 6.00
champignonroom, peperroom, provencaalse saus,mosterd-cognac
inbegrepen
Gebakken champignons€4.00
Uit de zee: vis en zeevruchten
Scampi Saganaki ( 8 ) ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas )€ 28
scampi met curry, lookroom en fijne groenten€28
vissuggesties van de dag
zie bord
Op vel gebakken schelvishaas€35.00
asperges, hollandaisesaus met tomaat en basilicum, puree met prei
Zalmfilet€35.00
asperges, rucola, pijnboompitten, balsamico, schilfers van Parmigiano Reggiano
Vispan Saganaki ( grieks )€32.00
zalm, kabeljauw, scampi, tomatensaus met look , ouzo en fetakaas
Verse Zeeuwse mosselen
einde mosselseizoen
Bij de start van het wildseizoen serveren wij geen mosselen meer.
Nagerechten
Dame Blanche€10
Vanille-ijs van Leonidas Peer met warme chocoladesaus
Vanille-ijs met advocaat€10
Coupe brésilienne€10
( vanille-ijs met caramelsaus en brésiliennenootjes )
Tiramisu€10
Vanille crème brulée€11
Extra slagroom€2.00
Parfait van caramel € 10.00
Met bolletje vanille-ijs
Trio van dessert€10.00
Chocolademousse, tiramisu en parfait van caramel