Onze gerechten

Voorgerechten

Verse inktvisringen met panco ( Japans paneermeel ) en huisbereide tartaar€20.00

Ambachtelijke kaaskroketten ( 2 )€16.00

Ambachtelijke garnaalkroketten ( 2 )€ 18.00

scampi met curry, lookroom en fijne groenten ( 5 )€18.00

Scampi Saganaki ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas ) ( 5 )€ 18.00

Bij deze gerechten is brood en boter inbegrepen

Supplement : frieten, kroketten gebakken kriel, aardappelgratin € 4.00

Gegrilde scampi ( 5) € 20.00

gewokte asperges en kerriesaus

Gravad lax€ 20.00

asperges / dressing van dille / rucola / radijs / pijnboompitten

Verse rundercarpaccio€ 20.00

asperges / truffelolie / rucola / pijnboompitten / schilfers van Parmegiano Reggiano

Duo van sint-jacobsvruchten en scampi€ 20.00

asperges / kerriesaus

Vlees

Entrecote Belgisch witblauw 300 gr saus naar keuze€ 32.00

Filet pur Belgisch witblauw 250 gr saus naar keuze€ 42.00

Tagliata di manzo ( gesneden rundsvlees op bedje van rucola,balsamico,pijnboompitten, parmezaan, pasta met look olie

met entrecote witblauw 300gr €35.00 / met filet pur witblauw €45.00

Bij alle vis-en vleesgerechten zijn warme groenten en aardappelbereidingen inbegrepen

Extra warme groenten€ 6.00

Maximum 4 gerechten per tafel!! Om de kwaliteit te kunnen behouden en wachttijden te voorkomen, nemen we àla carte geen tafels meer aan boven de 6 personen!

Roquefortsaus€ 6.00

champignonroom, peperroom, provencaalse saus,mosterd-cognac

inbegrepen

Gebakken champignons€4.00

Uit de zee: vis en zeevruchten

Scampi Saganaki ( 8 ) ( Grieks: tomaat, look, ouzo en fetakaas )€ 28

scampi met curry, lookroom en fijne groenten€28

vissuggesties van de dag

zie bord

Op vel gebakken schelvishaas€35.00

asperges, hollandaisesaus met tomaat en basilicum, puree met prei

Zalmfilet€35.00

asperges, rucola, pijnboompitten, balsamico, schilfers van Parmigiano Reggiano

Vispan Saganaki ( grieks )€32.00

zalm, kabeljauw, scampi, tomatensaus met look , ouzo en fetakaas

Verse Zeeuwse mosselen

einde mosselseizoen

Bij de start van het wildseizoen serveren wij geen mosselen meer.

Nagerechten

Dame Blanche€10

Vanille-ijs van Leonidas Peer met warme chocoladesaus

Vanille-ijs met advocaat€10

Coupe brésilienne€10

( vanille-ijs met caramelsaus en brésiliennenootjes )

Tiramisu€10

Vanille crème brulée€11

Extra slagroom€2.00

Parfait van caramel € 10.00

Met bolletje vanille-ijs

Trio van dessert€10.00

Chocolademousse, tiramisu en parfait van caramel

©2022. Restaurant Max. All Rights Reserved.